BEL- ÉS KÜLKERESKEDELEM

DROTAR CONSULTINg

Bel- és Külkereskedelem


A Drotar Consulting bővítette tevékenységi körét és immár, a világkereskedelemben is részt vesz, mint italok és ételek prémium márkáinak disztribútora. Ennek nyomós oka, hogy az Európai Unió naponta több száz millió euró értékben exportál és importál árukat. Az EU a feldolgozóipari termékek és a szolgáltatások legjelentősebb exportőre a világon, és mintegy 80 ország legnagyobb exportpiaca. 

Cégünk alapítása 2018-ra nyúlik vissza és immár egy Magyarországon bejegyzett nemzetközi kereskedelmi cég, amely élelmiszer termékek, bio- és nem bio, valamint általános áruk nagykereskedelmével foglalkozik. Termékeinkben a legjobb minőséget kínáljuk, friss és feldolgozott Európai, Afrikai, Ázsiai és Dél-Amerikai termékeket importálunk és exportálunk, szabványoknak megfelelve a nemzetközi piacon.

A jogi hátteret is biztosítjuk, a szerződéseket ügyvédünk közreműködésével kötjük. Mély piacismeretünk és hatékony ügyintézésünk garancia ügyfeleink számára. Csapatunk külföldi befektetőkkel is kapcsolatban áll, így adatbázisunkban nem csak hazai érdeklődőknek kínálunk.

A Drotar Consulting szakértelemmel, beszerzési szolgáltatásokkal és elkötelezett csapattal szolgálja ügyfeleit. A minőségi élelmiszer termékeket, hivatalos termelők széles hálózatából szerezzük be, majd szállítjuk ügyfeleinknek. A minőség és a következetesség iránti elkötelezettségünk révén a mezőgazdasági termékek és más általános árucikkek megbízható szállítójaként ismernek el bennünket.

Nem számít hol található a termék amit vásárolni vagy eladni szeretne mi biztosan segítségére lehetünk, ha importálni vagy exportálni szeretne és támogatásra van szüksége, egy kézben szeretné tudni a kül- és belkereskedelmi ügyintézés teljes lebonyolítását, szüksége van egy prémium ital és étel disztribútorra,  mi itt vagyunk az ön üzleti sikeréért.

Import-Export adminisztráció

Import-Export adminisztráció

Segítünk a külkereskedelmi folyamatok optimalizálásában a megrendeléstől az áru megérkezéséig, export esetén pedig a kiszállításig.

Tanácsadás és Befektetések

Tanácsadás és Befektetések

A tanácsadást mindig egy elemző beszélgetéssel kezdjük, amelynek keretében pénzügyi szakértőink sok időt fordítanak arra, hogy alaposan megismerjék Önt.  Áttekintjük aktuális pénzügyi helyzetét, a jövőre vonatkozó terveit és megbeszéljük céljait, vágyait.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.