Rólunk
Mélyreható piaci ismeretünk és eredményes ügyintézésünk, garanciát jelent ügyfeleink számára.OPERATÍV PÉNZÜGYI IRÁNYÍTÁS

Drotar Consulting

Cégünk története


A Drotar Consulting 2018-ban alapult Drotár Adrienn cégtulajdonos által, hosszú éves szakmai tapasztalata, gyors, eredményes és biztonságos ügyintézést kínál. Sikeres munkánk és segítségünk eredménye hogy a jelenleg legkedvezőbb piaci áron, képviseljük érdekeit. Ügyfeleink elégedettsége nálunk kiemelten fontos, ezért átfogó mindenre kiterjedő szolgáltatásokat nyújtunk külföldön és belföldön egyaránt. Cégünk foglalkozik ingatlan forgalmazói és értékbecslői, teljeskörű hitel és biztositási, pénzügyi szolgáltatás közvetitői (PSZAF), társasházkezelői, vagyonértékelői, igazságügyi szakértői és karbantartási megbizások elvégzésével is.

Természetesen gondoskodunk a jogi háttér biztosításáról is, szerződéskötések ügyvéd közreműködésével történik. Mélyreható piaci ismeretünk és eredményes ügyintézésünk, garanciát jelent ügyfeleink számára. Csapatunk külföldi befektetőkkel is kapcsolatban áll, így az általunk forgalmazott ingatlanokat nem csupán belföldi érdeklődöknek kínáljuk adatbázisunkban. Legyen bárhol az értékesíteni vagy kiadásra kívánt ingatlan, mi biztosan a segítségére lehetünk. Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, telek kiadásról, eladásról illetve vásárlásról.

Tanácsadási tevékenységünk kezdetben az ingatlannal kapcsolatos szolgáltatásokhoz kapcsolódott. Az ügyfeleink igényelték, hogy ne csak ingatlanjaikkal hanem cégük vezetésével, irányításával, tevékenységükkel, beruházásaikkal, pénzügyi lehetőségeikkel kapcsolatban is kérhessenek tanácsot. Az évek során munkánk folyamán felhalmozott tapasztalatok, valamint a közgazdasági, számviteli, ingatlannal kapcsolatos teljes körű eredményes vállalkozási gyakorlatok alapján,  számos külföldi nyelven történő lebonyolításáért, felismertük ezen igényeknek is maximálisan meg tudunk felelni.

Ezek alapján vettük fel tevékenységi körünkbe a befektetési és beruházási tanácsadást, ezzel együtt a ital és élelmiszer disztribúciós feladatokat, a bel- és külkereskedelmet is. 


We put things together and make it happen....


Bel- és Külkereskedelem

A Drotar Consulting bővítette tevékenységi körét és immár a világkereskedelemben is részt vesz, mint nemzetközi disztribúciós cég. Ennek nyomós oka, hogy az Európai Unió naponta több száz millió euró értékben exportál és importál árukat. Az EU a feldolgozóipari termékek és a szolgáltatások legjelentősebb exportőre a világon, és mintegy 80 ország legnagyobb exportpiaca. 

IMPORT-EXPORT

Az EU országai együttesen a világ összes behozatalának és kivitelének 16%-át bonyolítják le.

IMPORT-EXPORT
Tanácsadás és Befektetések

Tanácsadás és Befektetések

Az allfinanz pénzügyi tanácsadó össz-pénzpiaci tanácsadói-közvetítői szolgálatot lát el, a saját felelősségére: az ügyfél megbízásából, az ügyfél igényeinek, céljainak és lehetőségeinek figyelembevételével választja ki a számára megfelelő termékeket a teljes pénzpiac bármelyik szegmenséből.

Tőzsde

Az idei első félévben a legjobban teljesítő alapok 14-25% közötti hozamot értek el, egy év alatt pedig nem ritkák a 35-45% közötti teljesítmények. Alig volt olyan forintos alap a listán, amely ne pluszban zárta volna az első félévet, a jó teljesítmény a legnagyobb alapok vagyonát is jócskán megdobta.

Tőzsde
Vagyonértékelés és Igazságügyi Szakértés

Vagyonértékelés és Igazságügyi Szakértés

Kollégáink sok éves tapasztalata az ingatlan értékbecslés és a hozzá kapcsolódó ágazatokban is segítségére szolgál.

Ingatlan Értékesítés és Üzemeltetés

Cégünk foglalkozik ingatlan értékesítési, ingatlan forgalmazói, ingatlan üzemeltetési és teljeskörű karbantartási megbizások elvégzésével is.

"lehetetlen a csúcsra jutni, de nekünk sikerült"


DROTAR CONSULTING

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.