INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉS ÉS ÜZEMELTETÉS

Drotar Consulting

​Ingatlan Pénzügyek


Cégünk foglalkozik ingatlan értékesítési, ingatlan forgalmazói, ingatlan üzemeltetési, takarítási, felújítási, költöztetési és teljeskörű karbantartási megbízások elvégzésével is. Természetesen gondoskodunk a jogi háttér biztosításáról is, szerződéskötések ügyvéd általi ügyintézésével is. Mélyreható piaci ismeretünk és eredményes ügyintézésünk, garanciát jelent ügyfeleink számára.

Csapatunk külföldi befektetőkkel is kapcsolatban áll, így az általunk forgalmazott ingatlanokat nem csupán belföldi érdeklődöknek kínáljuk adatbázisunkban. Legyen bárhol az értékesíteni vagy kiadásra kívánt ingatlan, mi biztosan a segítségére lehetünk. Legyen szó akár ház, lakás, üzlet, telek kiadásról, eladásról illetve vásárlásról. A turizmus igencsak fellendülő helyzetben van magyarországon és külföldön is, ügyfeleink segítségre szorulnak a ingatlanjaik kiadásában és a napi szinten érkező-távozó vendégek utáni takarításban, kertek karbantartásában.

Interneten és különböző szállásfoglaló weboldalakon, valamint külföldi kapcsolataink révén biztosítani tudjuk hogy az ingatlanok megfelelő hozamot biztosítsanak a tulajdonosnak minden évben. Gondok és bármilyen felmerülő problémák nélkül, mert mi gondolunk az ön és családja jövőjére.

Ingatlan Szolgáltatásaink

Irodánk a következő szolgáltatásokkal áll ügyfelei rendelkezésére

  •  Ingatlan közvetítés
  •  Ingatlan forgalmazás
  •  Pénzügyi szolgáltatás közvetítés (PSZÁF)
  •  Vagyonértékelői és igazságügyi szakértés
  •  Forgalmi értékbecslés
  •  Szaktanácsadás
  •  Hitel és Biztosítás
  •  Vagyonvédelem
  •  Költöztetés
  •  Társasház kezelés és karbantartás

Ingatlanok

Európa

Barcelona, Lisbon, Dublin, Parizs és még sok más gyönyörű városban.

Amerika

Amerika

Amerikai Egyesült Államok, Mexiko, Bahamák és több álomsziget csoportból választhat.

Ázsia

Arab Emírségek, Maldív-szigetek, Seychelle-szigetek, Thaiföld és számos földi paradicsom vár önre.

Ingatlan Pénzügyek

Ingatlan Pénzügyek

Befektetés, álom otthon, nyaraló esetleg iroda, írjon nekünk, kérjen tájékoztatást és teljeskörű szolgáltatással állunk rendelkezésére.
Mi megtaláljuk amit keres, legyen szó akár belföldi vagy külföldi ingatlanról, vegye fel velünk a kapcsolatot és mi segítünk.

Szakvélemény

A szakvélemény tartalmazza a vizsgálat tárgyát, a vizsgálati eljárásokra, eszközökre, valamint annak tárgyában bekövetkezett változásokra vonatkozó részletes adatokat. Tartalmaznia kell a módszer rövid ismertetését, a szakmai megállapítások összefoglalását, valamint az azokból levont következtetéseket jelezve e következtetések bizonyosságát vagy valószínűségi fokát.

Bel- és Külkereskedelem

Bel- és Külkereskedelem

Cégünk vállalja a KTF kérelmek teljeskörű ügyintézését is. Különösen indokolt lehet szakszerű segítség igénybe vétele abban az esetben, ha az EBTI rendszer / Trader Portal ismeretlen a gazdálkodó számára, hiszen az ügyintézési határidő jelentősen lerövidülhet a kérelmek megfelelő kitöltésével és benyújtásával.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.