DISZTRIBÚCIÓ

DROTAR CONSULTINg

Disztribúció velünk


A disztribúciós ipar a világ egyik legfontosabb és legintegráltabb iparága, amely a globális ellátás alapja, amely nélkül alapvetően egyetlen iparág sem működhetne megfelelően.


Drotar Consulting  egy disztribúciós cég?
A disztribúcíós cég olyan vállalatra utal, amely általában a gyártótól vásárol termékeket és szállítja azokat a nagy és kiskereskedőknek. Általában egy vállalat nevében tevékenykednek nem pedig önmagukat képviselik. Ez az oka annak, hogy a disztribútorok miért olyan fontosak minden vállalat vagy gyártó számára. A disztribútorok a kapocsok a gyártók és a kiskereskedők, illetve egyes esetekben a végfogyasztók között is.


Amellett, hogy összekötő szerepet töltenek be a gyártók és a vásárlók között, disztribútorok azért is rendkívül fontosak, mert meggyorsíthatják a válaszadási időket. Kapcsolataikkal a területen, a releváns földrajzi helyeken kialakult jelenlétükkel, növelhetik a cég elérhetőségét. Hozzáadott értéket teremthetnek, ezáltal termékeikkel és kombinációikkal kiegészíthetik a vállalat által értékesített termékeket. Míg a disztribútor cégeknél sok a felhívás a „középember” megszüntetésére, a cégek közvetlen kapcsolattartására a vásárlókkal, a fent említett okok miatt, ez egy olyan lépés, amelyre a közeljövőben nem kerül sor.

Dolgozunk olyan céggekkel, amelyek olyan helyekre szállítja termékeit, ahol nincs fizikai jelenlétük. Nincs irodájuk vagy munkatársuk a területen, ehelyett az országban vagy országokban jelen lévő forgalmazókkal tartjuk a kapcsolatot. 

A disztribútorok ösztönzése a profit, amit a termékek értékesítése során megtermelnek. Miközben magának a gyártónak nem kell reklámba, promócióba, irodabérletbe, felszerelésbe fektetni valamint rengeteg kiadást megspórolva és biztosítva a nyereséget mindenkinek.

Disztribúció a Drotar Consultingal

Ha szeretné hogy az ön termékét is mi forgalmazzuk, keressen fel bennünket az alábbi email címen.

Drotar Vitality nagykereskedelem

Látogassa meg weboldalunkat a www.drotarvitality.hu oldalon.

Brosúra

Tekintse meg katalógusainkat.

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.